VET CAMP!

Je wilt bepaald gedrag veranderen en begint steeds weer met volle moed. Maar tóch val je steeds terug in oude gewoontes. Het drukke leven maakt het lastig en je behaalt je gewenste resultaat niet óf je weet het niet te behouden. Het kost veel wilskracht en energie en je weet niet meer wat je anders kunt doen om je resultaten te behalen.

TIJD OM HET ANDERS AAN TE PAKKEN

Een aanpak die ervoor zorgt dat:
je met een succesgevoel in bed ligt, je blijft doen wat je wilt doen, je grip krijgt op je acties, je rust vind in de chaos en dat je blijvende veranderingen maakt, zonder wilskracht.

GROEI EN HOUDBARE VERANDERINGEN

Door je aan te melden bij VET CAMP ga je een jaar lang gestructureerd aan je gedrag werken en zul je, zodra jij de beslissing maakt het anders aan te pakken, gegarandeerd groeien en blijvende veranderingen maken.

Het is een programma waar jij bepaalt; waar niks moet maar alles mag; waar goed of slecht niet bestaat, waar het draait om consistentie, waar je jouw kennis en zelfbewustzijn vergroot, waar vragen stellen gewaardeerd wordt, waar je oude gewoontes ‘slijt’, waar je nieuwe gewoontes creëert en waar je ontdekt wat jij wilt en belangrijk vind.

VERANDEREN MET ELKAAR

Samen met een enthousiaste groep ga je jouw bewuste en onbewuste gedrag herprogrammeren en maak je op eigen tempo, de veranderingen die voor jóu belangrijk zijn. Zo werk je naar een hogere persoonlijke baseline toe. Je leert niet alleen van je eigen proces maar juist ook van die van de groep. Door elkaar te helpen en te inspireren is het proces vetter.

MIJN DOELSTELLING

Mijn doelstelling is om jou alle kennis en handvatten te geven waardoor je grip krijgt op je gedrag en in één jaar tijd gewoontes creëert en stopt. Je gaat mínder én kleinere veranderingen maken waardoor je op lang termijn grotere resultaten behaalt, die blijvend aanvoelen.

EEN HEEL JAAR LANG, DE TIJD VOOR JEZELF.

Overzicht & rust

Blijvende veranderingen

Succesgevoel

INHOUD JAARPROGRAMMA 

De inhoud van het programma zal wanneer nodig worden aangepast op jullie gewenste resultaten, uitdagingen en specifieke problemen. Zo wil ik van zoveel mogelijk waarde zijn en doen wat jullie op dat moment nodig hebben.

CONTINU SUPPORT

Naast de 18 sessies verdeeld over een jaar heb je dus continu de mogelijkheid voor 1:1 contact en deel ik extra informatie ter ondersteuning aan jullie proces. Het doel is om elkaar te helpen bij het maken van veranderingen. Zo helpen we elkaar groeien en dat is vet.

Het beste plan, is het plan dat blijvend kan worden uitgevoerd.

LOCATIE: ALKMAAR

kantoor_vet

ONDERDELEN DIE AAN BOD KOMen:

 • Uitgebreide intake
 • Wat wil jij?
 • Wat is belangrijk voor jou?
 • Een overzicht van jouw sterktes en hoe je deze kunt inzetten
 • De methode om gewoontes te creëren en te stoppen
 • Een duidelijk overzicht van alle veranderingen die jij graag wilt maken
 • Inzicht in je motivatie en vermogen
 • De manier om je gedrag zonder wilskracht te veranderen
 • Gezonde gewoontes overzicht
 • Training vaardigheden + handige tools
 • Kook vaardigheden + handige tools
 • Ontspanning en Stretching vaardigheden
 • Leren hoe je gedragsverandering versnelt met je mind
 • Movement snacking
 • Groei-mindset

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES?

N

Je hebt de wíl om te veranderen

N

Je wilt tijd voor jezelf maken

N

Je wil de tijd nemen voor veranderingen

N

Je denkt in mogelijkheden

N

Je bent bereid om het anders te doen

N

Je wilt groeien en je successen vieren!

TOELATING

Voordat je wordt toegelaten tot het jaarprogramma wil ik zeker weten of het is wat bij jou past. Plan daarom een 1:1 gesprek in als je serieuze interesse hebt. Dan kunnen we bepalen of het jaarprogramma voor jou de beste oplossing is.

juli 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Werken aan gedrag, voor gezondheid & een energiek gevoel!

Veelgestelde vragen

Is het vet camp iets voor mij?

Ben jij graag in een groep gelijkgestemde mensen?
Heb jij behoefte aan continu support?
Heb jij vroeger en dieet, trainingsprogramma of andere programma’s gevolgd en niet je resultaat behaald?
Wil jij bewuster worden van wat gezond is?
Wil jij leren en groeien?
Ben jij bereid om dingen anders te doen?
Wil jij je gezondheid en welzijn in eigen hand nemen?
Wil jij meer zelfvertrouwen en succesgevoel?

Dan is het wat voor jou!
VET CAMP is niet voor vet-verlies maar gedragsverandering!

Ik help je met het maken van gedragsveranderingen waardoor je richting een meer bewuste en zelf-gecreëerde realiteit beweegt.

Wanneer tijdens onze eerste kennismaking blijkt dat je geen juiste fit bent, zal ik je dat ook zeggen. Ik streef naar een win-win situatie zodat we beide enthousiast het traject ingaan en tevreden bij de ‘finish-line’ staan! Ik ben blij als jij blij bent met je behaalde resultaat.

Mijn leven is druk en stressvol, heb ik de tijd?

We bouwen samen om jouw leefstijl heen en maken veranderingen die mogelijk zijn binnen jouw leven. 

En, als jouw gezondheid en die van de mensen om je heen belangrijk voor je is, heb je geen tijd om te wachten en om het níet te proberen!

Is het de investering waard?

Wat jij erin stopt, krijg je eruit en wat jij aandacht geeft, zal groeien.

Jouw gezondheid is altijd de investering waard en je zult veel vaardigheden leren die je voor altijd met je meeneemt. Wat is het jóu waard om sterk, weerbaar en energiek door het leven te bewegen?

Moet ik een dieet of streng programma volgen?

Nee! We gaan het anders aanpakken, met kleine veranderingen. Geen dieet of zware trainingsprogramma’s die je uitputten, maar kleine veranderingen in je dagelijkse keuzes die op kort én op lang termijn enorm vet veel effect hebben. Jij kiest zelf hoeveel stappen je tegelijk wilt maken.

Je ontvangt een plan die we gezamenlijk op een leuke en houdbare manier gaan integreren in je leven. Je gaat aan de slag met de dingen waar jíj klaar voor bent, stap voor stap upgrade je zo je gezondheid en vette leven.

Zijn er extra kosten aan verbonden?

Nee wat je ziet zijn de uiteindelijke kosten inclusief BTW. Mijn uitgangspunt is om het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk te houden, met behoudt van kwaliteit en altijd te starten met de meest betaalbare interventies. 

Het zou wel kunnen dat ik je het advies geef om bij een andere specialist een afspraak te maken. Hieruit kan het advies komen om bepaalde voedingssupplementen of Functionele Lab testen te doen. Deze kosten komen er dan bij.

Wat zijn de exacte data?

Deze deel ik met je na ons 1:1 gesprek. Het eerste half jaar zijn het de eerste en derde zaterdag van de maand en het tweede half jaar is het enkel de eerste zaterdag van de maand. 

ERVARINGEN

De negatieve spiraal snel omgezet naar een positieve.

Zowel fysiek als mentaal is Karen cruciaal voor mij geweest op een moment dat ik niet goed in mijn vel zat. In de twee jaar dat ik met Karen heb gewerkt, ben ik gegroeid op meerdere vlakken en zit ik weer vol energie!

Karen helpt je bij gedragsveranderingen zonder te veroordelen. Dit geeft een veilige sfeer en ruimte om te ontwikkelen op een manier die past en fijn is voor jou. Vet dus!

Steven

Helen zonder medicijnen!

De grootste les voor mij was om te benoemen wat wél goed gaat en om daar positieve woorden voor te gebruiken, ook in stilte naar jezelfDit heeft me veel positiviteit gebracht en is een blijvende verandering in mijn hoofd geworden!

Ik zou VET adviseren aan mensen die behoefte hebben aan blijvende veranderingen of die begeleiding zoeken bij het zelfhelende vermogen van het lichaam!

Iris Lucassen

VET is Kracht, Letterlijk!

Ik heb ervaren dat een goede balans van slaap, voeding en een diversiteit in training zorgt voor een energiek gevoel en een sterk lichaam.

Wat ik tof vind is de laagdrempelige en enthousiaste wijze van coaching en dat er altijd tijd is om vragen te beantwoorden. Ik ben tot een hoop andere inzichten gekomen, “VET is kracht”, letterlijk!

Mark

100% GARANTIE

Als jij niet tevreden bent, ben ook ík niet tevreden en daarom is de ‘niet goed geld terug garantie‘ voor mij vanzelfsprekend. Dus ben je niet tevreden om welke reden dan ook, dan krijg je investering terug.

Meer informatie?

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 651818184 

ADRES

Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar 

WhatsApp chat