PODCAST

VET GEZOND

Luister mee en ontdek wat er mogelijk is bij langdurige gezondheidsklachten! Maak kennis met Functionele Geneeskunde en leer wat jíj kunt doen om je gezondheid in eigen hand te nemen!

I

Over de Podcast

Wát is nou vet gezond? Hoe weet je wat jóuw lichaam nodig heeft en hoe zorg je ervoor dat je gezond wordt en blijft? En wat kun je zélf doen bij langdurige klachten of ziekte?

VET Gezond biedt een podium aan verschillende gezondheidsspecialisten en aan de mensen die samen met deze specialisten hun langdurige klachten en/of ziekte hebben aangepakt, ofwel tot een halt hebben geroepen. 

Zij delen hoe ze dit hebben gedaan, wie ze hierbij geholpen heeft, wat voor hen de grootste uitdagingen zijn geweest en welk gedrag ze hiervoor veranderd hebbeb. Het is tijd om de zoveel inspirerende & bijzondere berhalen die er zijn, de wereld in te brengen en elkaar te inspireren met wat er wél mogelijk is!

Zo wordt er een overzicht gecreëerd van alles dat mogelijk is met Functional Medicine, dé paraplu waar zowel de preventieve als therapeutische zorg onder valt. En omdat het (gezonde) leven wel eens een flinke zoektocht kan zijn…streef ik er met deze podcast tevens naar jou (zoek)tijd en (leer)geld te besparen!

Karen Nijssen

Karen Nijssen

Host

Luister Nu!

Inspiratie waar en wanneer je maar wilt!
Klik op je favoriete kanaal en begin nu direct luisteren.

Episodes

Episode 1: Wat is Functionele Geneeskunde? – in gesprek met Dr. Alexander Korbee
Episode 2:
Corona’ special: wat kun je zélf doen? – in gesprek met Dr. Alexander Korbee
Episode 3:
Chronische depressie & onderliggende oorzaken – in gesprek met Functionele Geneeskunde therapeute Iris Kee en haar cliënt Pien Perree
Episode 4:
[Coming soon] Buikklachten bij kinderen en Mogelijke Oplossingen – in gesprek met Dr. Judith M. Kocken]
Episode 5: [Coming soon] Diabetes en Hoge Bloeddruk en Mogelijke Oplossingen – in gesprek met huisarts Lieneke vd. Grindt
Episode 6: [Coming soon] Eczeem en mogelijk Oplossingen – in gesprek met Chrissy de Lange

Disclaimer

De informatie die wordt verstrekt is bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als diagnose of behandeling voor medische klachten. Wat voor de ene persoon werkt, werkt wellicht niet voor jou, praat áltijd met je dokter voordat je veranderingen maakt.

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 6 51818184

ADRES

Schermerweg 43
1821 BE Alkmaar

WhatsApp chat