Start nu en Power-Up je Energie met de VET Starter Kit!

PODCAST

VET GEZOND

Luister mee en ontdek wat er mogelijk is bij langdurige gezondheidsklachten! Maak kennis met Functionele Geneeskunde en leer wat jíj kunt doen om je gezondheid in eigen hand te nemen!

I

Over de Podcast

Wát is nou vet gezond? Hoe weet je wat jóuw lichaam nodig heeft en hoe zorg je ervoor dat je gezond wordt en blijft? En wat kun je doen bij langdurige klachten?

In deze podcast hoor je inspirerende, motiverende en bijzondere verhalen van mensen die met behulp van Functionele Geneeskunde hun gezondheidsklachten hebben aangepakt of zelf hun chronische ziekte tot een halt hebben geroepen.

Ik vraag ze hoe ze dit hebben gedaan, wie ze hierbij heeft geholpen en wat voor hen de grootste uitdagingen zijn geweest! Het is tijd om de zoveel bijzondere berhalen die er zijn, de wereld in te brengen en elkaar te inspireren met wat er wél mogelijk is!

Karen Nijssen

Karen Nijssen

Host

Luister Nu!

Inspiratie waar en wanneer je maar wilt!
Klik op je favoriete kanaal en begin nu direct luisteren.

Episodes

Episode 1: Wat is Functionele Geneeskunde?
Episode 2:
Corona’ special: wat kun je zélf doen?
Episode 3:
Chronische depressie & onderliggende oorzaken
Episode 4:
Coming soon…

Disclaimer

De informatie die wordt verstrekt is bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als diagnose of behandeling voor medische klachten. Wat voor de ene persoon werkt, werkt wellicht niet voor jou, praat áltijd met je dokter voordat je veranderingen maakt.

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 6 51818184

ADRES 

Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar

WhatsApp chat