WAT HOUDT EEN VET EXPERIENCE IN?

Samen vette, leuke & gezonde ervaringen opdoen!

ALGEMENE INFORMATIE

VOOR WIE?
Voor als je gezonde ervaringen wilt opdoen, fit witl worden/blijven, jezelf uit wilt dagen en nieuwe dingen wilt leren.

FLEXIBELE DEELNAME
Je betaalt per keer en zit nergens aan vast. Meld je via de kalender.

LOCATIE
In Alkmaar en omstreken, zowel binnen als buiten.

 KOSTEN
 15,- per offline Experience. De kosten voor de online sessies zijn  10,-. Je betaalt bij aanmelding met ideal of met contant in de les. *Wanneer ik een expert voor de Experience uitnodi,  kan het zijn dat de prijs hoger ligt.

AANTAL DEELNEMERS
Dit hangt van de Experience af en wordt in de app-groep gedeeld. Voor de trainingen niet meer als 7. 

MELD JE HIER AAN:

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
training-groep-whatsapp
training-groep-whatsapp

ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN

Álles dat gezondheid van binnenuit versterkt! De exacte inhoud varieert per les  en zal hier en daar met elkaar overlappen. Welk onderwerp wil jij meer over leren of bewuster integreren in je leven?

Experiencee_vet
Inspanning | Kracht & Conditie

In deze sessies kun je wisselende kracht en conditionele prikkels verwachten waarin je werkt aan je spierkracht, uithoudingsvermogen, stamina en wendbaarheid.

Jij bepaald zélf hoe zwaar je het maakt en je kunt in deze sessies vragen stellen.  je leert de juiste technieken en leert effectief te trainen.

Flexibiliteit | Mobiliteit

Deze experience wordt zowel online als offline gegeven. In deze sessies gaan we ervoor zorgen dat jij meer bewegingsvrijheid krijgt en je minder ‘stijf’ voelt. Je wordt sterker én flexibeler waardoor je mobiliteit toeneemt!

Gedragsverandering | Coaching

In deze sessies gaan we dieper in op gedrag. Ik help je concrete actiepunten te creëren om thuis mee aan de slag te gaan. Je krijgt handvatten om je dagelijkse gewoontes stap voor stap te veranderen en hoe je deze kunt optimaliseren!

Voeding | Koken | Boodschappen

Deze sessies zijn gericht op het doen van gezonde boodschappen en het bereiden van voedzame maaltijden. Maaltijden die een positief effect hebben op je gewicht, gezondheid en energie!

Je kunt al je vragen stellen op het gebied van voeding en inspiratie op doen voor je dagelijkse patronen!

Functionele Geneeskunde educatie

In deze sessies leer je over Functionele Geneeskunde en  leer je wat jij kunt doen om gezondheidsklachten aan te pakken of wat je kunt doen om jouw optimale gezondheid te bereiken! Waardoor je je fysiek en mentaal lekker voelt en optimaal kunt presteren. Ook nodig ik verschillende experts uit voor interactieve sessies over verschillende onderwerpen.

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 6 51818184

ADRES 

Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar

WhatsApp chat