+31 (0)6 51818184 karen@vetisnijs.nl

Persoonlijke VERHALEN
& behaalde resultaten  

Ondersteuning waar je maar bent
“Ik denk dat het super goed is als je veel reist, dat je toch begeleiding kan hebben. Dat is het mooie van Karen, de ondersteuning (via de App en Video’s) is er, waar je ook bent. Karen heeft me geleerd goed te luisteren naar mijn lichaam, ook als ik reis. Dit in combinatie met hoe belangrijk het is om te zien wat voeding doet in je lichaam. Daarbij hebben we lol gehad, ben ik afgevallen en kan ik mooi zelf een eigen programma draaien!

Remco Gerritsen

International Hotel Executive , LinkedIn Profiel

Fysieke transformatie zie ik als een bijproduct
“Het grootste deel van mijn fysieke transformatie heeft het afgelopen jaar plaatsgevonden, terwijl ik het jaar dáarvoor met Karen trainde. Gek genoeg heeft Karen voor die transformatie gezorgd, ook al hebben we niet 1 keer samen getraind. Karen heeft mij namelijk de belangrijkste les in fitness bijgebracht: alles draait om mentale en fysieke gezondheid.

De keuzes die je maakt (hoe vaak je sport, wat je eet, of je alcohol drinkt) moeten niet genomen worden uit zelfhaat of een verlangen om af te vallen, maar omdat je goed voor jezelf wilt zorgen. Die mindset heeft Karen mij helpen ontwikkelen en heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl op te bouwen, die ik vol kan houden en waar ik plezier aan beleef. Mijn fysieke transformatie zie ik als een bijproduct van deze levensstijl.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms nog wel focus op de fysieke transformatie en daar dus teveel (na)druk op kan leggen. Op dat soort momenten probeer ik een stap terug te doen en er met een holistische benadering naar te kijken. Dat lukt steeds beter, met dank aan Karen”.

Nina

Je kan zoveel, maar je legt zelf je eigen grenzen op!
“Karen was tijdens ons traject samen altijd aanwezig en bereikbaar. Ze wist de juiste dingen te zeggen die mij motiveerden en gaf me net die extra challenge. Ze werkt op een positieve manier en laat altijd de mogelijkheden zien. Ik heb ontdekt dat ik veel meer kan dan ik vaak denk en dat is heel gaaf. 

Het sportschema vond ik erg fijn, ik trainde zelf maar ze begeleide mij middels video-feedback en youtube filmpjes waar ik de techniek op kon zien. Daarbij had ik de luxe dat ik aan haar groepsles mee kon doen bij ons bedrijf waarin we verder aan mijn techniek konden schaven!”

Jelle Sepers

Weer leren eten
“Karen heeft me weer leren eten. Ik merk dat ik het al leuker vind om vers te eten en te koken. Karen heeft me geleerd etiketten te lezen, bewust te worden van welke ‘benzine’ je in je lijf stopt en dat niks goed of fout is! Ik tel geen calorieën meer, heb meer energie, ben blijer met mijn body en ik ben van denken naar doen gegaan”. #zelfliefde!

Lize Stam

Happy Hairstylist, @ Naomi Haaratelier

De negatieve spiraal werd snel omgezet naar een positieve

“Zowel fysiek als mentaal is Karen cruciaal voor mij geweest op een moment dat ik zelf niet goed in mijn vel zat, een intense baan had, de drempel om te sporten hoog was in en ik niet in groepsverband wilde trainen. In de twee jaar dat ik met Karen heb gewerkt, ben ik dankzij haar gegroeid op meerdere vlakken en zit ik bovenal weer vol energie, ben fit en leef gezond.
Door zowel naar mijn voeding, fysieke en mentale staat te kijken waar ik op dat moment behoefte aan had, groeide ik veel sneller dan verwacht. Door oefeningen lichter te doen, maar met de juiste houdingenwerd de drempel lager en het effect vele malen groter. Hierdoor werd de negatieve spiraal al snel omgezet naar een positieve en kreeg ik zin om vaker te trainen, gezonder te leven en de intensiteit weer te verhogen. 
Karen is geen gewone trainer. Op een heel natuurlijke wijze begrijpt ze je, voelt aan wat je wanneer nodig hebt en creeert je schema’s daaromheen. Ze staat altijd voor je klaar, is zeer bekwaam, wil altijd leren (er is nooit 1 weg naar succes!) en helpt je bij gedragsveranderingen zonder ooit te veroordelen. Dit geeft een veilige sfeer en ruimte om te ontwikkelen op een manier die past en fijn is voor jou.
Zonder twijfel zou ik Karen aanbevelen. Als we niet waren verhuisd had ik nog met haar gewerkt. En zelfs nu nog vraag ik haar geregeld om advies en tips – en staat ze altijd voor je klaar. Vet dus!”
Steven Van Dortmund

Van mager naar vet (lekker) eten!
“Na jaren zoeken, proberen, frustraties, ‘mager’ eten, heel veel sporten en teleurstelling kwam ik Karen tegen. Zij legde uit wat haar beroep en passie was en ik wilde wel eens zien of zij mij kon helpen.

We zijn in gesprek gegaan en na alle formulieren, naar eerlijkheid en geweten, te hebben ingevuld kwam zij vrijwel meteen met waarschijnlijke oplossingen die ik zou kunnen proberen. Ze legt geen druk, haar uitstraling is enorm positief, laat haar cliënten zichzelf zijn en zit vol passie om haar cliënten te helpen daar waar zij kan.

Nu, na 3 maanden, en ik al haar adviezen heb opgevolgd ben ik al zo goed als waar ik wil zijn. Dat is nog nooit gelukt, zeker niet op een positieve en informatieve manier.

Renate

I improved my diet, sleep, strength and resilience significantly
Karen is the complete trainer. She utterly dedicates herself to structuring the best possible workout regimes for the specific individual, taking into account all factors of ones modern daily hectic life. Instead of overly focusing on the short term goals, Karen aims to change the long term ‘bad’ habits, helping to make those tough lifestyle changes a seamless transition to an overall more healthy lifestyle and wellbeing.

For me that meant focusing initially on the specific and tiny details associated with nutrition which is one of Karen’s many areas of expertise. We followed this with up to date varied workouts dedicating much time to the back and core, areas I had massively underdeveloped and overlooked, yet crucial as foundation building blocks to getting in shape.

Most importantly Karen keeps the process fun, educational and interesting from start to finish. Thanks to her hard work i have improved my diet, sleep, strength and resilience significantly. Working with Karen is an absolute pleasure and I highly recommend her .

Paul Ahearne

(Cargo) Pilot

Blessure vrij tennissen
“Dankzij de begeleiding van Ka op fysiek gebied ben ik niet alleen enorm afgevallen maar ook in staat om blessurevrij tennis toernooien te spelen en mede hierdoor ben ik het jaar geëindigd in de top 10 van Nederland. Daarnaast is Ka als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en heeft zij een frisse blik op voeding en leefstijl. Naast haar enorme enthousiasme en vermogen tot inspireren vind ik het allerbelangrijkste: “she walks the talk”.

Marrit Boonstra

Tennis Atleet

Contact

karen@vetisnijs.nl

+ 31 651818184

ADRES

Edisonweg 7

1821 BN Alkmaar 

WhatsApp chat