Wat is jouw Gezondheid Score?

Deze Medische Symptomen vragenlijst wordt binnen de Functionele Geneeskunde gebruikt als diagnostische tool. Het helpt bij het identificeren van onderliggende oorzaken van gezondheidsklachten en dient tevens als tool om je voortgang bij te houden wanneer je veranderingen in de praktijk toepast. Ons lichaam communiceert namelijk aan de hand van ‘symptomen’, echter veel symptomen vinden we normaal omdat ze gebruikelijk zijn geworden, waardoor we ze vaak niet meer de nodige aandacht schenken.

De Gezondheid Score die eruit komt is een weergave van hoe jouw ‘interne motor’ op dit moment functioneert. Je kunt een ‘X’ aantal punten halen en deze punten bepalen je cijfer. Het hoogste cijfer is een 5, dan heb je minder dan 20 punten gescoord en het laagste cijfer is 1, dan heb je meer dan 118 punten gescoord. Voor een optimale gezondheid streven we naar een 5!

Beoordeel elk van de vragen op basis van de afgelopen 30 dagen. [P.S: er wordt ook een percentage weergegeven bij je score, hier hoef je niet naar te kijken)

“De beste manier om te komen waar we willen zijn, is door te weten waar we zijn!”

Disclaimer: dit is geen gezondheidsbeoordeling bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

KLIK OP DE KNOP HIERONDER OM DE VRAGENLIJST TE STARTEN

WhatsApp chat