Programma’s

VET helpt BIJ

Gezonde eet en leef gewoontes

Spierkracht en spiermassa

Meer flexibiliteit en mobiliteit

Thuistraining programma's

Afname pijnklachten

Plezier in bewegen

Gedragsverandering

Lichamelijke klachten

Mentale klachten

Hormoon disbalans

Verhogen van vetverbranding

Stress-ademhaling

Verbeteren van slaapkwaliteit

Verlagen van ontstekingen

Verhogen van energielevels

Betere lichaamshouding

Trainen tijdens zwangerschap

Creëren van ontspanning

Door opzoek te gaan naar de oorzaken

Veelgestelde vragen

Wat is Functionele Geneeskunde?

Lees hier het uitgebreide artikel.

Functionele geneeskunde [IFM] is een wetenschappelijke methode die de onderliggende oorzaken van ziekte onderzoekt en aanpakt middels een gepersonaliseerd plan. Hierdoor wordt de gezondheid bevorderd waardoor mentale en fysieke functies verbeteren.

Functionele Geneeskunde helpt mensen letterlijk weer functioneren door functies te verbeteren van datgeen dat verzwakt is of niet optimaal werkt. De fysiologie van het lichaam wordt zo op orde gebracht waardoor de balans hersteld kan worden, dit werkt preventief ter voorkoming van het ontstaan van ziekte maar ook curatief bij chronische (langdurige) klachten.

VET denkt op basis van deze methode en werkt als Functioneel Geneeskunde Coach samen met een Functioneel Geneeskundige [Iris Kee] wanneer nodig voor Functionele Lab testen of Suppletie. Er kan samen worden gewerkt met een Dokter wanneer er sprake is van medicatie. 

Is VET iets voor mij?

Als jij een bepaald doel voor ogen hebt en je gedrag wilt veranderen, is VET wat voor jou. Ik help je met het maken van die verandering in je leven waardoor je richting een meer bewuste en zelf-gecreëerde realiteit beweegt. 

Training en coaching is bedoeld om jou te helpen groeien op verschillende vlakken en is daarmee niet alleen een investering in jezelf en in je eigen toekomst, maar ook in die van de mensen om je heen.

Ik werk met mensen die willen die willen leren, die eerlijk zijn en die bereid zijn om dingen anders te doen. Als jij jezelf niet hierin herkent is VET níet wat je zoekt.

Wanneer tijdens onze eerste kennismaking blijkt dat je geen juiste fit bent voor een van mijn programma’s, zal ik je dat ook zeggen. Ik streef altijd naar een win-win situatie zodat we beide enthousiast het traject ingaan en tevreden bij de ‘finish-line’ staan! Ik ben blij als jij blij bent met je behaalde resultaat.

Moet ik een dieet of zwaar programma volgen?

Nee! We gaan het anders aanpakken, met kleine veranderingen. Geen dieet of zware trainingsprogramma’s die je uitputten, maar kleine veranderingen in je dagelijkse keuzes die op kort én op lang termijn enorm vet veel effect hebben. Jij kiest zelf hoeveel stappen je tegelijk wilt maken.

Je ontvangt een plan die we gezamenlijk op een leuke en houdbare manier gaan integreren in je leven. Je gaat aan de slag met de dingen waar jíj klaar voor bent, stap voor stap upgrade je zo je gezondheid en vette leven.

Is het de investering waard?

Wat jij erin stopt, krijg je eruit en wat jij aandacht geeft, zal groeien.

Ik weet dat iedereen kan veranderen, dus jíj ook. Een investering in jezelf is het áltijd waard en je zult veel vaardigheden leren die je voor altijd met je meeneemt. Wat is het jóu waard om sterk, weerbaar en energiek door het leven te bewegen?

VET IS VOOR IEDEREEN! BEN JIJ AL LID?

Wil jij SAMEN Gezonde Gewoontes creëren, op de hoogte blijven van de VET EXPERIENCES én toegang krijgen tot Exclusieve Content?

Meld je dan gratis aan!

Klik HIER voor meer informatie over de Experiences!

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 6 51818184

ADRES 

Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar

WhatsApp chat