GEZONDHEID SCORE?
Deze Medische Symptomen Vragenlijst [MSQ] is een hulpmiddel om jouw huidige fysieke en mentale gezondheid in kaart te brengen. Het is een vragenlijst die helpt bij het identificeren van onderliggende oorzaken van gezondheidsklachten. De Gezondheid Score die eruit komt is een weergave van hoe jouw ‘interne motor‘ op dit moment functioneert. 


VET is Kracht, Letterlijk.  

Voordat ik met Karen aan de slag ging, was ik net vader geworden en op zoek naar een nieuw trainingsdoel en trainingsinspiratie. Ik twijfelde ook over de balans die ik had qua werk, sport, voeding en ontspanning. 

We gingen aan de slag met een flexibel en haalbaar trainingsschema en ik leerde al snel dat meer trainen niet perse beter is maar dat het gaat om de kwaliteit en de balans in je trainingen. Lichte specifieke trainingen hielpen mij om progressie te boeken in grote complexe bewegingen en zodra de trainingen veranderde kon ik vrij snel opbouwen in gewicht en herhalingen. Door mijn werk en thuissituatie werd het soms onmogelijk de geplande training uit te voeren waardoor ik handig werd in het verzinnen van alternatieve oefeningen.
 
De aanpassingen in mijn eet-patroon hebben gezorgd voor een hogere vetverbranding en een veel langere verzadiging, wat erg goed voelt. Ik heb ervaren dat een goede balans van slaap, voeding en een diversiteit in training en belasting zorgt voor een energiek gevoel en een sterk lichaam en ik ben zware krachttraining gaan combineren met interval, stretchen en functional movement. 
 
Wat ik tof vind is de laagdrempelige en enthousiaste wijze van coaching en dat er altijd tijd is om vragen te beantwoorden of om te ondersteunen bij trainingen. Karen zet je voor nieuwe uitdagingen zodat jij voor jezelf een sterker en gezonder lichaam creëert. Ik ben tot een hoop andere inzichten gekomen, “VET is kracht”, letterlijk!
Mark

Contact

karen@vetisnijs.nl

+ 31 651818184

ADRES

Edisonweg 7

1821 BN Alkmaar 

WhatsApp chat