Privé studio in Alkmaar

kantoor-vet-2

Ik, Karen, werk als Functionele Geneeskunde Coach, dat wil zeggen dat ik help bij zelf-gestuurde gedragsveranderingen, afgeleid van de Functionele Geneeskunde. Denk aan het integreren van functionele voeding, beweging, ontspanning, rust, effectieve slaap, training, positieve gedachten/emoties en ondersteunende relaties. Bij langdurige en complexe chronische klachten werk ik samen met een Functionele Geneeskunde Dokter en Therapeute.

Je kunt bij VET terecht om je gezondheid te optimaliseren en veranderingen te maken in je gedrag die je vol kunt houden.

Bij VET móet niks, maar doe je wat je wilt, waardoor je intrinsiek gemotiveerd bent om de nodige veranderingen te maken en vol te houden. Kortom; jouw gezondheid neem je in éigen hand, en dat is vét!

Functionele Geneeskunde is een wetenschappelijke medische methode die de onderliggende oorzaken van ziekten opspoort en behandelt door middel van een persoonlijk behandelplan om zo de gezondheid en de lichaamsfuncties te verbeteren”.

Online en offline begeleiding

De 1 op 1 coaching en trainingen vinden plaats in Alkmaar. Mocht je niet in de buurt van Alkmaar wonen, dan kun je ervoor kiezen om online te worden begeleid.

training-duinen

Groei & blijvend resultaat

We voelen ons allemaal wel eens minder fit, soms weet je waar het door komt… maar soms ook niet. Het kan dan erg frusterend zijn wanneer je niet de antwoorden vindt die je zoekt. VET helpt bij het vinden van de oorzaak van jouw klachten en bij het uitstippelen van een actieplan.

Op je eigen tempo werk je aan de gedragsveranderingen die voor jou nodig zijn. Dit kunnen veranderingen zijn op mentaal, emotioneel of fysiek vlak. Stapsgewijs creëer je nieuwe gewoontes waardoor je blijvend resultaat behaald.

VET helpt bij

Gedragsverandering

Voeding en eetgewoontes

Energie schommelingen

Hormonale klachten

Spierkracht en conditie

Flexibiliteit

Rugpijn

Slaapproblemen

Stressklachten

Vetverbranding

Gezond koken

Zwangerschapstraining

SAMENWERKING

Omdat we samen méer bereiken, werkt VET met specialisten samen.

karen-team-vet

Karen Nijssen

Functionele Geneeskunde Coach [FMCA] | Bewegingsspecialist

IRIS KEE

Functioneel Geneeskunde Therapeute [IFM] | Let’s Talk Nutrition

team-vet-gijs

Gijs Holthof

P-DTR Advnced Practitioner

team-alexander-korbee

Dr. A.C. Korbee

Functionele Geneeskunde Arts [IFM] | Praktijk A.C. Korbee 

Marjon Ooteman

Integrale Mondhygiëniste | Preventie

Kevin Van hagen

Neurofasciaal Therapeut bij Pijnklachten | Pre-operatie en Revalidatie

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 651818184 

ADRES

Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar 

WhatsApp chat