Interesse?

STAP 1:
Plan een gesprek om je vragen te stellen en te horen of 1 van mijn programma’s is wat je zoekt!

STAP 2:
Wordt gratis een VET MEMBER en krijg toegang tot Exclusieve Content! Klik hier.

STAP 3:
Kies een programma:

TRAININGSPROGRAMMA 

HEB JIJ LAST VAN..

 • Bewegingsbeperkingen?
 • Slappe en zwakke spieren?
 • Vermoeidheid?
 • Stijfheid? 
 • Pijnklachten?
 • Voorovergebogen houding?
 • Weinig energie?
 • Verminderde ademhaling?

Dan is dit iets voor jou!

WAT JE KRIJGT

 1. Uitgebreide Screening
 2. Bewegingsanalyse sessie offline 
 3. Beweeg & Training plan
 4. Training sessie offline
  5. Toegang tot exclusieve bonussen t.w.v €149,-
  6. Video-Feedback
  7. Mail & Whatsapp Support

Kosten: €229,-

GEZONDHEIDSPROGRAMMA

HEB JIJ LAST VAN..

 • Chronische Gezondheidsklachten?
 • Een toenemend vet-percentage?
 • Energie dips en vermoeidheid bij opstaan?
 • Mentale klachten?
 • Een slechte nachtrust?
 • Spanning?
 • Hardnekkige gewoontes?
 • Overgewicht?

Dan is dit iets voor jou!

WAT JE KRIJGT

 1. Uitgebreide Gezondheidsanalyse 
 2. Coaching sessie online óf offline 
 3. Voeding & Leefstijl plan
 4. Uitleg plan + Coaching sessie online óf offline
 5. Toegang tot exclusieve bonussen t.w.v €149,-
  6. Online Community
  7. Mail & Whatsapp Support

Kosten: €229,-

En daarna..

Kies een van de VET pakketten

Waar we aan de slag gaan met het implementeren van jouw plan in de praktijk. De pakketten kun je
maandelijks wisselen, pauzeren of stopzetten.

Liever geen pakket?

Kies dan voor losse Training of Coaching sessies.

€ 75,- per sessie 

BUDDY KORTING

20% korting als je met zijn 2en start.

Omdat veranderen MÉT elkaar leuker én effectiever is!

Veelgestelde vragen

Is VET iets voor mij?

Als jij een bepaald doel voor ogen hebt en je gedrag wilt veranderen, is VET wat voor jou. Ik help je met het maken van die verandering in je leven waardoor je richting een meer bewuste en zelf-gecreëerde realiteit beweegt. 

Training en coaching is bedoeld om jou te helpen groeien op verschillende vlakken en is daarmee niet alleen een investering in jezelf en in je eigen toekomst, maar ook in die van de mensen om je heen.

Ik werk met mensen die willen die willen leren, die eerlijk zijn en die bereid zijn om dingen anders te doen. Als jij jezelf niet hierin herkent is VET níet wat je zoekt.

Wanneer tijdens onze eerste kennismaking blijkt dat je geen juiste fit bent voor een van mijn programma’s, zal ik je dat ook zeggen. Ik streef altijd naar een win-win situatie zodat we beide enthousiast het traject ingaan en tevreden bij de ‘finish-line’ staan! Ik ben blij als jij blij bent met je behaalde resultaat.

Mijn leven is druk en stressvol, heb ik de tijd?

We bouwen samen om jouw leefstijl heen en maken veranderingen die mogelijk zijn binnen jouw drukke leven. Mijn uitgangspunt is altijd om zo effectief mogelijk te werken waardoor het minder tijd kost. 

En, als jouw gezondheid en die van de mensen om je heen belangrijk voor je is, heb je geen tijd om te wachten en om het níet te proberen!

Ga ik honger lijden en veel spierpijn hebben?

Met honger rondlopen is niet leuk, niet houdbaar en dus niet vet! Je zult leren dat alle caloriëen niet ‘gelijk’ zijn en dat het gaat om kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Je zult leren hoe je een gezond gewicht & vetpercentage bereikt door voeding te eten dat verzadigend is waardoor je niet met honger, maar met volle energie rondloopt.Ook bespreken we de relatie van voeding op slaap, training en stress.

Wanneer je traint hoort daar soms spierpijn bij, dat is normaal. In het begin zul je wellicht meer spierpijn hebben omdat je lichaam het niet gewent is. We bouwen het rustig op en middels jouw feedback kijken we wanneer jouw lichaam klaar is voor een beetje meer. Spierpijn is meestal voor 1-3 dagen en daarna hoor je weer hersteld te zijn.

Zit ik er voor een bepaalde tijd aan vast?

Nee! Ik hou zelf erg van vrijheid dus wil ik deze jou ook geven!

Je kunt daarom maandelijks, vóór het einde van de maand, je abonnement pauzeren, stopzetten of wisselen.

Moet ik een dieet of streng programma volgen?

Nee! We gaan het anders aanpakken, met kleine veranderingen. Geen dieet of zware trainingsprogramma’s die je uitputten, maar kleine veranderingen in je dagelijkse keuzes die op kort én op lang termijn enorm vet veel effect hebben. Jij kiest zelf hoeveel stappen je tegelijk wilt maken.

Je ontvangt een plan die we gezamenlijk op een leuke en houdbare manier gaan integreren in je leven. Je gaat aan de slag met de dingen waar jíj klaar voor bent, stap voor stap upgrade je zo je gezondheid en vette leven.

Zijn er extra kosten aan verbonden?

Nee wat je ziet zijn de uiteindelijke kosten inclusief BTW.

Mijn uitgangspunt is om het proces voor jou zo betaalbaar mogelijk te houden, met behoudt van kwaliteit en altijd te starten met de meest betaalbare interventies. 

Het zou wel kunnen dat ik in het Gezondheidscreatie-plan wel het advies geef om bij een andere specialist een afspraak te maken. Hieruit kan het advies komen om bepaalde Voedingssupplementen of Functionele Lab testen te doen. Deze kosten komen er dan bij.

Is het de investering waard?

Wat jij erin stopt, krijg je eruit en wat jij aandacht geeft, zal groeien.

Ik weet dat iedereen kan veranderen, dus jíj ook. Een investering in jezelf is het áltijd waard en je zult veel vaardigheden leren die je voor altijd met je meeneemt. Wat is het jóu waard om sterk, weerbaar en energiek door het leven te bewegen?

100% GARANTIE

Als jij niet tevreden bent, ben ook ík niet tevreden en daarom is de ‘niet goed geld terug garantie‘ voor mij vanzelfsprekend. Dus ben je niet tevreden om welke reden dan ook, dan krijg je investering terug.

MARK: VET is Kracht, Letterlijk!

De aanpassingen in mijn eet-patroon hebben gezorgd voor een hogere vetverbranding en een veel langere verzadiging, wat erg goed voelt. Ik heb ervaren dat een goede balans van slaap, voeding en een diversiteit in training zorgt voor een energiek gevoel en een sterk lichaam en ik ben zware krachttraining gaan combineren met interval, stretchen en functionele bewegingsvormen.

Wat ik tof vind is de laagdrempelige en enthousiaste wijze van coaching en dat er altijd tijd is om vragen te beantwoorden. Ik ben tot een hoop andere inzichten gekomen, “VET is kracht”, letterlijk!

Veranderen doe je zo

Een Online Programma gefocust op het veranderen van gedrag en gewoontes!

Klik HIER!

Beweeg pijnvrij, soepel en sterk!

We leven in een wereld waarin we niet meer op natuurlijke manieren onze lichamen bewegen en trainen. We bewegen eenzijdig, zitten veel en hebben vervoersmiddelen die ons van A naar B brengen.

Sprintjes, zware dingen tillen, bukken, en draaien wordt in het dagelijks leven niet genoeg meer van ons gevraagd. Hierdoor is ‘trainen’ nodig! Trainen om je lichaam je lichaam wendbaar, sterk en gezond te houden.

Wanneer je dit niet doet, kan het eenzijdige bewegen in combinatie met drukte en een minder voedzaam eetpatroon voor veel pijntjes en blessures zorgen. Heup-, knie-, nek-, schouder, en rugpijn zijn dan vaak ook terug te leiden naar zwakke, stijve en minder goed doorbloede spieren.

Gelukkig kunnen we deze problemen oplossen door weer de júiste spieren sterk en flexibel te maken waardoor je pijnvrij door het leven kunt bewegen. Het leuke ervan? Dat je dit kunt doen vanuit huis en dat daar géén gym voor nodig is!

CONTACT

karen@vetisnijs.nl
+31 651818184 

ADRES

Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar 

WhatsApp chat